Mee mogelijk maken
Open Buurtschool Meijel

In Meijel vinden er sinds eind 2019 gesprekken plaats over openbaar onderwijs en een tweede basisschool zodat en het aanbod verrijkt en daarmee diverser wordt en ouders een keuze krijgen. Heel even waren we in gesprek met SKBM (de stichting die het bestuur vormt van Den Doelhof) nadat de gemeente had laten weten niet mee te werken aan een belangstellingsmeting bij DUO voor een openbare basisschool. Sinds die tijd is het formele circuit weer oorverdovend stil, in de wandelgangen gonst het wel.

Indien u, net als wij, graag ziet dat er ook in Meijel bijdetijds basisonderwijs aangeboden wordt, kunt u ons initiatief ondersteunen. Door op onderstaande button te klikken kunt u bij de Dienst Uitvoering Onderwijs een intentieverklaring tekenen. U geeft hiermee alleen aan dat u belangstelling heeft om uw kind naar onze school te laten gaan. Om deze verklaring af te geven moet u een zoon of dochter hebben die per 1 november van dit jaar 2, 3 of 4 jaar is en in het voedingsgebied van deze nieuwe school wonen. Om dit te controleren vraagt de DUO u om in te loggen met uw DigiD. U schrijft uw kind hiermee niet in op Buurtschool Meijel maar geeft alleen aan dat u ons initiatief steunt. 
Zodra er minimaal 100 intentieverklaringen zijn afgegeven kunnen we verdere stappen zetten om de Open Buurtschool Meijel daadwerkelijk vorm te geven.

Vragen?
Meer informatie over het afgeven van een ouderverklaring vindt je op de website van DUO.
Neem contact op met team Meijel: meijel@buurtscholen.nl
of bel voor “eerste hulp bij ouderverklaring” of stuur een Whatsapp
Op Facebook houden we je ook op de hoogte. We hebben ook een eigen website, daar kan je de historie bekijken.
Team Meijel bestaat nu uit: Daniëlle Verbugt, Liesbeth Brüncken, Michaela Vullings, Nicole Lamens, Sonny Lee en diverse professionals en ouders op de achtergrond.

Meedoen?
Wil je meer doen dan alleen een ouderverklaring afgeven, neem dan contact op met ons team en laat weten wat jij kunt en wil betekenen.

Voedingsgebied Open Buurtschool Meijel

5721 Asten
5725 Heusden Gem Asten
5757 Liessel
5758 Neerkant
5759 Helenaveen
5768 Meijel
5981 Panningen
5985 Grashoek 
5986 Beringe
5987 Egchel
6034 Nederweert-Eind
6035 Ospel
6086 Neer
6088 Roggel
6089 Heibloem
6093 Heythuysen

© Copyright 2022 Buurtonderwijs. All Rights Reserved.

Created with Mobirise